VERKOCHT Unieke en prachtige Lunchroom The Lunchbox in Enschede

VERKOCHT Lunchroom The Lunchbox
Forum 10A te 7521 PM Enschede

Bedrijfstype: Lunchroom
Regio: Overijssel
Ligging: Bij treinstation NS
Vestigingsplaats: Enschede
Omzet: Op aanvraag
Maandelijkse huur: Op aanvraag 

VERKOCHT op een perfecte locatie bij het N.S. Station Enschede Kennispark, voor de ingang van voetbalstadion de Grolsch Veste en nabij de Universiteit Twente de zeer unieke en prachtige lunchroom                   “The Lunchbox”.

Deze zeer fraai ingerichte lunchroom van circa 100 m² ligt echt op een toplocatie bij het N.S. Station Enschede Kennispark, voor Stadion de Grolsch Veste, nabij het Go Planet Parc Enschede, nabij de Universiteit Twente en het Business en Science Park Enschede. Het is een zeer drukke omgeving, dat elke dag en het hele jaar door zeer druk wordt bezocht. De zaak is zeer modern, sfeervol en warm ingericht en beschikt over een moderne grote open keuken.

Lunchroom The Lunchbox heeft in totaal zo’n 20 zitplaatsen met een zeer moderne open keuken, een terras, een magazijn, ruime koeling en uiteraard moderne afzonderlijke dames- en herentoiletten. De ruime open keuken is voorzien van alle nodige nieuwe en z.g.a.n. professionele apparatuur.

De openingstijden zijn momenteel van maandag tot en met vrijdag 09.00 tot 16.00 uur, maar de ondernemer mag ook in de weekeinden en ‘s-avonds zijn zaak openstellen voor zijn gasten.

Een sleutelklaar bedrijf met een zeer gezonde omzet, een volledige inventaris voor een redelijke overnameprijs en een zeer redelijke huurprijs voor deze zeer goede locatie en volop mogelijkheden de huidige omzet fors te laten groeien. Een unieke kans voor enthousiaste horecaondernemer om hier een gezonde toekomst op te bouwen.

Aanvaarding op korte termijn mogelijk