VERKOCHT Lunchroom – Broodjeszaak in grootste winkelcentrum Enschede

VERKOCHT
Lunchroom / Broodjeszaak
in Enschede

Bedrijfstype:  Lunchroom - broodjeszaak
Regio:  Overijssel
Ligging:  Groot winkelcentrum
Vestigingsplaats:  Enschede

Verkocht deze zeer mooie Lunchroom - Broodjeszaak bij de ingang van het grootste winkelcentrum van Enschede. De lunchroom – broodjeszaak in Enschede is een top zaak met ook afhalen en bezorgen, gelegen op een prima locatie. De lunchroom heeft een zeer goede omzet.

I.v.m. een tweede bedrijf wordt de inventaris / exploitatie, goodwill en de huurrechten van deze zaak ter overname aangeboden. De lunchroom - broodjeszaak beschikt over een zeer goede keuken met een uitgebreide broodjes kaart.

De zeer sfeervolle, warme en gezellig ingerichte lunchroom heeft een oppervlakte van zo’n 85 m2 en zo’n 30 zitplaatsen. De lunchroom heeft een grote volledig ingerichte open keuken voorzien van alle mogelijke nieuwe zeer moderne apparatuur en een achterliggend magazijn met koeling, vriezers en een spoelkeuken. Tevens is er een auto voor het bezorgen van bestellingen. Aan de voorzijde kan op de warmere dagen het kleine gezellige terras worden ingericht. Uiteraard is er een keurig toilet voor dames en heren.

De lunchroom dagelijks geopend van 09.30 tot 20.00 uur.

Er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid bij en nabij de lunchroom.

Een sleutelklaar bedrijf met een zeer goede gezonde omzet, welke zelfs nog kan stijgen en een redelijke huurprijs voor deze goede locatie.

binnen6 binnen4 binnen3 binnen2 binnen1 keuken keuken2