Verkocht bedrijfspand midden in centrum Oldenzaal

VERKOCHT 

Kerkstraat 14 te 7571 EE Oldenzaal

In de Kerkstraat midden in het centrum van Oldenzaal is dit mooie bedrijfspand met bovenwoning en grote overkapping aan de achterzijde op een perceel van 190 m² VERKOCHT. Het bedrijfsgedeelte kan voor vele doeleinden worden gebruikt zoals o.a. winkelpand, kantoor, doch ook eventueel voor lichte horeca. De Kerkstraat gaat over in de Groote Markt, midden in het gezellige uitgaan- en winkelgebied van Oldenzaal.

In en nabij de Kerkstraat bevinden zich zeer veel diverse winkels, dienstverlenende bedrijven en cafés, restaurants en eetcafés. Het bedrijfspand is goed bereikbaar. Direct aan voorzijde en in de nabije omgeving zijn voldoende openbare/betaalde parkeerplaatsen aanwezig. Het NS- en busstation zijn op ca. 10 minuten loopafstand gelegen.

Conform het bestemmingsplan van de gemeente Oldenzaal is het mogelijk het geheel voor allerlei doeleinden te gebruiken zoals bijv. voor Detailhandelsbedrijven of andere dienstverlenende bedrijfstakken of alleen wonen op de bovengelegen verdieping en beneden bijv. een atelier of lichte horeca.

Indeling:

Bedrijfsruimte:
Entree, grote bedrijfsruimte, halletje met toilet, aan achterzijde is een grote overkapping.

Bovenwoning:
Aan de achterzijde is de ingang naar de woning met op de begane grond toegang via de bijkeuken, compleet ingerichte moderne keuken, halletje met trap naar overloop, grote woonkamer met keukenblok keuken, badkamer met toilet, wastafel en douchecabine en 3 ruime slaapkamers en groot dakterras.

Bijzonderheden:

Oppervlakte bedrijfsruimte totaal: 80 m²
Overkapping achter bedrijfsruimte: 20 m²
Keuken / bijkeuken beneden: 29 m2
Woonoppervlak bovenwoning: 105 m²
Perceeloppervlakte: 190 m²
Gedeeltelijk isolatieglas

Aanzichtkerkstr1  
Aanzichtkerkstr3 winkel7  winkel6 winkel5 winkel4 winkel3 winkel2 winkel Winkel1Plattegrond begane grond Plattegrond 1e etage Kadastrale kaart