VERKOCHT Schitterende Koffiezaak met Lunchroom in centrum Enschede

VERKOCHT Koffie en Lunchroom ”Zavor Coffee Experience”
Langestraat 47A in 7511HB Enschede

Bedrijfstype: Koffie en Lunchroom
Regio:  Overijssel
Ligging:  Centrum Enschede
Inventaris:  Op aanvraag
Maandelijkse huur: € 1.977,00 excl. BTW (incl. gas en water)

VERKOCHT op zeer goede locatie op steenworp afstand van de Grote Markt midden in het centrum van Enschede, de inventaris en de exploitatie van koffiezaak met lunchroom “Zavor Coffee Experience”

Zavor Coffee Experience is een begrip in deze stad en omstreken en is gevestigd in een zeer mooi ruim bedrijfspand van zo’n 180 m2 inclusief een ruime keuken en magazijn en gelegen midden in het centrum. De openingstijden zijn van 09.30 uur tot 18.00 uur. De zaak is sfeervol, luxe, warm en efficiënt ingericht. Alle inventaris is z.g.a.n. en van een voortreffelijke kwaliteit.

Smaak en kwaliteit staan bij Zavor Coffee Experience zeer hoog in het vaandel. Sinds de oprichting van Zavor is het een smaakmaker in met koffie, lunch en verrassende andere gerechten. Smaak, kwaliteit en een snelle en een goede service, dat is waar Zavor voor dient te staan. 

Zavor Coffee Experience is een fantastisch bedrijf met een grote moderne inrichting en inventaris. De zeer moderne complete keuken is voorzien van moderne z.g.a.n. apparatuur en uiteraard staan hygiëne en reinheid bij deze keuken en de rest van de zaak op de 1e plaats, hetgeen bij binnenkomst dan ook onmiddellijk opvalt. En natuurlijk zijn er gescheiden moderne dames- en herentoiletten.

Er is in de binnenstad van Enschede is meer dan voldoende betaalde parkeergelegenheid.

Een sleutelklaar bedrijf, een redelijke huurprijs voor een stadscentrum en volop mogelijkheden om de bestaande omzet fors te laten groeien.

DEZE SCHITTERENDE ZAAK IS VERKOCHT