VERKOCHT Restaurant Wine & Bite in het centrum Oldenzaal

VERKOCHT
Wine & Bite wijnbar
Kerkstraat 18 7571 EE Oldenzaal

Bedrijfstype: Wijn en tapas restaurant
Regio: Overijssel
Ligging: Centrum
Vestigingsplaats: Oldenzaal

VERKOCHT op een toplocatie midden in het centrum van Oldenzaal het zeer bekende en gezellige ingerichte restaurant, wijn -en tapasbar ”Wine & Bite”. In Oldenzaal zijn verleden en heden nauw met elkaar verweven. De oude statige St. Plechelmus basiliek is al eeuwenlang een rustpunt in een bruisende stad, waarin gezelligheid, sfeer, creativiteit en feestelijkheid de ingrediënten vormen van het dagelijks leven. Te midden van dit Bourgondische decor bevindt zich in een gedeelte van het uit de 16e eeuw stammende oude stadhuis van de gemeente Oldenzaal de ”Wine & Bite wijnbar”. Het statige gebouw heeft dienst gedaan als stadhuis, gevangenis en rechtszaal. De lage ruimten met de gewelfde bogen en twee houten gevangenisdeuren zijn nog de stille getuigen van wat zich hier ooit afspeelde.... De ”Wine & Bite wijnbar” verkeerd in een meer dan uitstekende staat van onderhoud. Het geheel is recentelijk van een compleet nieuwe inventaris voorzien. Zeer compleet uitgerust restaurant.

”Wine & Bite wijnbar” is het restaurant in Oldenzaal waar ambiance en gastvrijheid hand in hand gaan. Daarbij ervaart u het gevoel van de geborgenheid in deze kleine wereld van gastvrijheid met zijn zeer bijzondere ambiance van een dergelijk gebouw met zo’n rijke historie. Het restaurant heeft een keuze uit meer dan 90 wijnen. Wijnen van over de hele wereld. Wat betreft de Bite ligt de nadruk op tapas en verse sushi. Naast deze Italiaanse, Spaanse tapas en Japanse gerechtjes.

De ”Wine & Bite wijnbar” is gelegen aan de voet van de rond 1150 gebouwde St. Plechelmus basiliek en nabij het Plechelmusplein. De ingang ligt aan de Kerkstraat nabij de Groote Markt van Oldenzaal.

Het restaurant heeft een totale vloeroppervlakte van zo’n 175m2, verdeeld over meerdere ruimtes met een capaciteit tot zo’n 90 zitplaatsen. Er is een compleet ingerichte bar en een zeer modern uitgeruste keuken. Verder is alle moderne apparatuur benodigd voor een dergelijk top restaurantkeuken aanwezig. Hygiëne en reinheid staan bij deze keuken op de 1e plaats, hetgeen bij binnenkomst dan ook onmiddellijk opvalt. Het restaurant beschikt over moderne licht- en geluidsapparatuur. Verder zijn er moderne toiletruimten voor dames en heren en een ruim magazijn.

Het geheel is gelegen in het gezellige centrum van Oldenzaal. Om en nabij de ”Wine & Bite wijnbar” is meer dan voldoende parkeerruimte en 6 dagen gratis na 18.00 uur en zondag de gehele dag vrij.

 gebouw