VERKOCHT Restaurant / Eetcafé de Burger in centrum Oldenzaal

VERKOCHT

Restaurant De Burger
Steenstraat 6 te 7571 BK Oldenzaal

Bedrijfstype: Restaurant/eetcafé
Regio: Oost-Nederland
Ligging: Centrum Oldenzaal

VERKOCHT dit zeer mooie en goed geoutilleerde restaurant/eetcafé De Burger op een toplocatie aan de Steenstraat, in het centrum van de bourgondische stad Oldenzaal. Restaurant De Burger wordt momenteel zeer succesvol geëxploiteerd als hamburgerrestaurant, maar kan voor allerlei overige horecadoeleinden worden ingericht en geëxploiteerd. Het geheel verkeert in een uitmuntende staat van onderhoud, is voorzien van alle gemakken, en heeft een volledige en zeer uitgebreide en compleet inventaris.

Restaurant De Burger, zeer sfeervol en warm ingericht in Amerikaanse stijl, is voorzien van alle mogelijke faciliteiten en beschikt over een zeer fraaie open keuken en gezellige bar met spiegelwand. Het restaurant wordt erg goed bezocht en heeft een grote schare vaste bezoekers. De Burger heeft de afgelopen jaren een sterke naam opgebouwd in de regio, en staat bekend om zijn goede prijs / kwaliteitsverhouding.

Het restaurant heeft een vloeroppervlakte van ca. 75 m2 met ongeveer 35 zitplaatsen, en beschikt over een grote open keuken. Deze is ruim en volledig ingericht met alle benodigde moderne apparatuur, waaronder koelwerkbanken, bakplaten, een dubbele frituur en een combi steamer. Verder is er een ruime spoelkeuken met vaatwasser, stellingen, en koel- en vries faciliteiten. De bijkeuken is voorzien van een split level airconditioning. Daarnaast is er een ruime kelder/opslag met diverse stellingen, vetafscheider en bierkoelinstallatie. Het restaurant beschikt over up-to-date  geluidsapparatuur en led-verlichting. Aan de voorzijde is een gezellig terras ingericht met een ruime lounge set en groot elektrisch uitval-zonnescherm over de volle breedte van het pand.

De locatie beschikt over een volledige horeca-A bestemming en de openingstijden zijn door een nieuwe ondernemer daardoor naar eigen inzicht aan te passen. Het restaurant is mooi centraal gelegen in het centrum, en er is meer dan voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid.