VERKOCHT Restaurant De Pannenkoek in het centrum van Enschede

VERKOCHT Restaurant De Pannenkoek
Korte Haaksbergerstraat 11 te 7511JV Enschede

Bedrijfstype: Restaurant
Regio: Oost-Nederland
Ligging: Centrum Enschede
Omzet: Op aanvraag
Inventaris / exploitatie: Op aanvraag
Maandelijkse huur: Op aanvraag

VERKOCHT op een zeer goede locatie aan de Korte Haaksbergerstraat 11 in het centrum van Enschede dit zeer mooie en goed geoutilleerd Restaurant. Het restaurant wordt momenteel geëxploiteerd als pannenkoekenrestaurant, doch kan voor allerlei overige horecadoeleinden worden ingericht en geëxploiteerd. Het geheel verkeerd in een z.g.a.n. staat van onderhoud en heeft een volledige en zeer goed onderhouden inventaris. De zaak is zeer sfeervol en warm ingericht. Het restaurant is voorzien van alle mogelijke faciliteiten, zeer goede apparatuur en beschikt over een goede keuken. Het restaurant is dan ook een zeer bekend en een goed bezocht restaurant in centrum Enschede en de gasten komen van heinde en verre.

Het Restaurant heeft een vloeroppervlakte van zo’n 100 m2 met een open keuken en heeft totaal zo’n 60 zitplaatsen. Er is er een ruime volledig ingerichte open keuken met alle benodigde apparatuur. Verder is er boven een zeer ruim magazijn (35 m2) met luxe stellingen en koel- en vries faciliteiten. Het restaurant beschikt over moderne geluidsapparatuur. Uiteraard zijn er moderne luxe dames- en herentoiletten. Aan de voorzijde is het gezellige terras met grote elektrisch zonnescherm en 14 zitplaatsen ingericht.

Er is een volledige horeca vergunning en de openingstijden zijn door een nieuwe ondernemer naar eigen inzicht aan te passen. Het geheel is zeer centraal gelegen in het centrum en er is meer dan voldoende betaalde parkeergelegenheid om en in de nabijheid van het restaurant.

Een unieke kans voor een enthousiaste horecaondernemer of horecakoppel om hier een gezonde toekomst op te bouwen. Al met al een compleet sleutelklaar bedrijf zonder afnameverplichtingen, een goede omzet, een bijzonder redelijke huurprijs voor een dergelijke centrumlocatie en ook nog volop mogelijkheden om de omzet fors te laten groeien.