VERKOCHT Restaurant Antica Villa in het centrum Oldenzaal

VERKOCHT
Restaurant Antica Villa
Deurningerstraat 32 te 7571 BD Oldenzaal

Bedrijfstype:  Restaurant
Regio: Overijssel
Ligging:  Centrum Oldenzaal

VERKOCHT voor één van onze relaties de overname van dit zeer mooie restaurant met een fantastisch tuinterras aan de achterzijde en een klein terras aan de voorzijde. De zaak is gelegen in een zeer mooi en goed onderhouden karakteristiek (gemeentelijk) monumentaal pand in het centrum van Oldenzaal. Het restaurant heeft 2 kleine zaaltjes en 1 grotere zaal, welke naar behoeven kunnen worden ingedeeld. Achter bevindt zich nog een ruime garage, welke als magazijn wordt gebruikt. Er is verder een bar, een open haard en een volledig ingerichte ruime keuken en 2 grote kelders. Natuurlijk zijn er dames- en herentoiletten.

Het pand heeft een volledige horecabestemming, maar kan uiteraard ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Boven het restaurant bevindt zich een complete grote bovenwoning met meerdere slaapkamers en afzonderlijke opgang aan de buitenzijde.

Dit restaurant is voorzien van alle mogelijke faciliteiten, zeer goede apparatuur, een terras aan de achterzijde en voorzijde. Er zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen zeer dicht nabij het restaurant.

Al met al een sleutelklaar bedrijf met een redelijke huurprijs voor een dergelijke locatie en ook volop mogelijkheden om een goede omzet te realiseren.

VOORZIJDEA