Cafetaria / Snackbar De Blije Belg in Hengelo Ov

VERKOCHT Cafetaria / Snackbar De Blije Belg
Oldenzaalsestraat 213, 7557GK Hengelo Ov

Bedrijfstype:  Cafetaria / Snackbar
Regio:  Overijssel
Ligging:  Tussen woonwijken
Vestigingsplaats:  Hengelo Ov
Prijs inventaris / goodwill:  Op aanvraag
Omzet:  Op aanvraag

VERKOCHT Cafetaria De Blije Belg in Hengelo is een mooie cafetaria/ snackbar met eetgelegenheid met de mogelijkheid van bezorgen en heeft een zeer goede omzet. De cafetaria/snackbar is gelegen op een zeer goede locatie aan een doorgaande weg, te midden van 2 woonwijken. Het geheel verkeerd in een goede staat van onderhoud en heeft een volledige en goed onderhouden inventaris. De cafetaria met eetgedeelte, toiletten, achterliggende grote keuken met magazijn en kantoor heeft een totale oppervlakte van zo’n 150 m2.

I.v.m. andere werkzaamheden van de eigenaar wordt de inventaris / exploitatie, goodwill en de huurrechten van Cafetaria De Blije Belg ter overname aangeboden. Het geheel is gelegen op een prima locatie aan de rand van het centrum van Hengelo Ov.

Deze cafetaria/snackbar met eetgelegenheid (16 zitplaatsen) is voorzien van alle mogelijke faciliteiten, met goede apparatuur, een afzonderlijke grote volledig ingerichte restaurants keuken, een ruim magazijn, een kantoor, grote inpandige koeling en eigen parkeerplaatsen aan de achterzijde. Daarnaast zijn er meer dan voldoende parkeerplaatsen voor en nabij de cafetaria. Uiteraard is er een keurige toiletgroep met gescheiden dames- en herentoilet.

Recentelijk aangeschaft nieuwe led menuschermen, nieuwe airco-installatie en een nieuwe ijsmachine.

Al met al een sleutelklaar bedrijf met een zeer goede gezonde omzet en een zeer redelijke huurprijs voor deze goede locatie. Een cafetaria / snackbar met een zeer veel potentie.