VERKOCHT Cafetaria by Peter in klein winkelcentrum in Enschede

VERKOCHT

Cafetaria by Peter
Velveweg 65, 7533XE Enschede

Bedrijfstype: Cafetaria/Snackbar
Regio: Overijssel
Ligging: Woonwijken Velve - Lindenhof
Vestigingsplaats: Enschede

VERKOCHT Cafetaria by Peter in Enschede is een zeer mooie ruime cafetaria met eetgelegenheid en de mogelijkheid van catering en bezorgen. Cafetaria by Peter heeft een zeer goede omzet. De cafetaria is gelegen op een zeer goede locatie in een klein winkelcentrum aan een doorgaande weg, te midden van woonwijken Velve – Lindenhof in Enschede. Het geheel verkeerd in een goede staat van onderhoud en heeft een volledige en goed onderhouden inventaris. De cafetaria met eetgedeelte, toilet, achterliggende keuken met magazijn en kantoor heeft een oppervlakte van zo’n 120 m2.

I.v.m. andere werkzaamheden van de eigenaar wordt de inventaris / exploitatie, goodwill en de huurrechten van Cafetaria by Peter ter overname aangeboden. Het geheel is gelegen op een perfecte locatie.

Cafetaria by Peter met eetgelegenheid (26 zitplaatsen) is voorzien van alle mogelijke faciliteiten, met goede apparatuur, een ruim magazijn, een kantoor, grote inpandige koeling en vriezer, een achterliggende ruimte voor catering inventaris en eigen achteringang voor bevoorrading. Aan de voorzijde bevindt zich het kleine gezellige terras met 12 stoelen. Daarnaast zijn er meer dan voldoende parkeerplaatsen voor en nabij de cafetaria. Uiteraard is er een keurige toiletgroep.

VERKOCHT