VERKOCHT Café / Bar Stief Kwartiertje in centrum Hengelo Ov

VERKOCHT Café / Bar ”Stief Kwartiertje”.
Langestraat 19 te 7551 DW Hengelo Ov.

Bedrijfstype: Café / Bar.
Regio: Overijssel.
Ligging: Midden in centrum.
Vestigingsplaats: Hengelo Ov.
Omzet: Zeer hoge omzet op aanvraag.
Inventaris / exploitatie: € 60.000,00.
Maandelijkse huur: € 2.475,00 excl. BTW.
Oppervlakte: Ongeveer 100 m2 excl. magazijn en keukentje.

Verkocht op een zeer goede locatie midden in het centrum van Hengelo Ov het zeer bekende en bijzonder gezellige café / bar “Stief Kwartiertje”. Het geheel verkeerd in een goede staat van onderhoud en heeft een goed onderhouden inventaris. Zeer compleet uitgerust café. Het café heeft een volledige vergunning voor 7 dagen per week tot 04.00 uur ’s nachts en op zaterdag tot 06.00 uur.

Het café heeft een vloeroppervlakte van 100 m2, heeft zo’n 60 zitplaatsen en biedt totaal plaats aan ruim 120 personen. Er is een zeer grote en compleet ingerichte bar en een speciale plaats voor o.a. livemuziek c.q. andere doeleinden. Het café beschikt over alle mogelijke moderne licht- en geluidsapparatuur. Verder zijn er keurige toiletruimten voor dames en heren, een zeer ruim keldermagazijn en een kleine keuken.

Het geheel is centraal gelegen midden in het bijzondere gezellige en zeer drukke uitgaanscentrum van Hengelo Ov. Aan de voorzijde kan op warmere dagen het grote en gezellige terras van 54 m2 worden ingericht. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid om en in de nabijheid van het café.

Een unieke kans voor een enthousiaste horecaondernemer om hier een gezonde toekomst op te bouwen. Al met al een sleutelklaar bedrijf met een gezonde basisomzet, een redelijke huurprijs voor een dergelijke locatie en ook volop mogelijkheden om de omzet fors te laten groeien.

Dit mooie café is verkocht.