Casco horecabedrijfsruimte aan de Grotestraat 139-141 in centrum Almelo

Casco horecabedrijfsruimte
Grotestraat 139-141 te 7607CJ Almelo

Bedrijfstype:  Meerdere mogelijkheden
Regio:  Overijssel
Ligging:  Centrum
Vestigingsplaats:  Almelo
Inventaris / Goodwill:  Op aanvraag
Maandelijkse huur:  € 2.500,00 

Ter overname aangeboden op een top A1 locatie midden in het centrum van Almelo aan de rand van het Amaliaplein deze casco horecabedrijfsruimte met eigen parkeerplaatsen aan de achterzijde. De horecabedrijfsruimte van voormalig Italiaans restaurant Pyramide Antonio is casco ter overname beschikbaar en kan dus voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Er is een volledige horecabestemming voor 7 dagen per week tot 04.00 uur ’s-nachts.

Het Restaurant van circa 149 m² kan op allerlei manieren worden ingericht en een ruim terras aan de voorzijde. De nog aanwezige inventaris van voormalig Italiaans restaurant Pyramide Antonio kan voor een zeer lage prijs worden overgenomen, maar het hoeft niet. Er zijn keurige dames en heren toiletten en een magazijn.

Er is een volledige horecabestemming voor de horecabedrijfsruimte en de openingstijden zijn door een nieuwe ondernemer naar eigen inzicht aan te passen. Er is meer dan voldoende gratis en betaalde parkeerruimte in de nabijheid van de horecabedrijfsruimte en ruime eigen parkeerruimte aan de achterzijde van het pand.

Al met al een keurig casco bedrijf met een redelijke huurprijs voor deze locatie en vele mogelijkheden hier een gezond bedrijf te starten.

Aanvaarding per direct mogelijk.