Café/Bar op toplocatie centrum grote stad in Oost-Nederland

Stille verkoop van mooi café

Bedrijfstype: Café / Bar
Regio: Oost Nederland
Ligging: Centrum grote stad
Inventaris / exploitatie: Op aanvraag
Maandelijkse huur: Op aanvraag

Ter overname aangeboden zeer mooi café/bar op een top locatie midden in het centrum van grote stad in het oosten van Nederland. Het geheel verkeerd in een zeer goede staat van onderhoud en heeft een gezellige en mooie inventaris. Zeer compleet uitgerust café. Het café is 6 dagen per week geopend van 20.00 uur tot 04.00 uur ‘s-nachts en zaterdags tot 05.00 uur.

Het Café heeft een vloeroppervlakte van zo’n 80 m2. Er is voldoende magazijnruimte zowel binnen als in een grote berging. Er is een grote, mooie en compleet ingericht bar en ruimte voor o.a. livemuziek c.q. andere doeleinden. Het café beschikt over alle mogelijke moderne licht- en geluidsapparatuur. Er zijn keurige gescheiden dames- en heren toiletgelegenheden aanwezig. Het Café heeft een modern camerasysteem.

Aan de voorzijde is een groot terras met heaters voor de koudere momenten en een terrasscherm met all- weather doek. Op het terras zijn 7 tafels met 21 krukken.

Een unieke kans voor een enthousiaste horecaondernemer of horecakoppel om hier een gezonde toekomst te hebben. Al met al een zeer compleet sleutelklaar bedrijf met een hoge omzet, een hele redelijke huurprijs voor een dergelijke A1 locatie.

Zonder contanten is het onnodig om te reflecteren.

Aanvaarding in overleg.