Bistro-Restaurant “De Heerlijckheid” midden in centrum Hengelo OV

Bistro-Restaurant “De Heerlijckheid”
Molenstraat 8, 7551DC Hengelo

Bedrijfstype: Bistro / Restaurant
Regio: Overijssel / Twente
Ligging: Centrum
Vestigingsplaats: Hengelo
Exploitatie/goodwill: € 59.000,00
Omzet: Zeer goede omzet op aanvraag
Maandelijkse huur: € 2.530,00 excl. BTW

 

Direct naast de grote markt midden in centrum van Hengelo is deze schitterende Bistro-Restaurant “De Heerlijckheid” gevestigd. De zaak is zeer sfeervol en warm ingericht en voorzien van alle mogelijke faciliteiten, zeer goede apparatuur en beschikt over een zeer goede open keuken. Bistro-Restaurant “De Heerlijckheid” is dan ook een zeer bekend en druk bezocht restaurant in Hengelo en de gasten komen uit geheel Twente en Duitsland.

Bistro-Restaurant “De Heerlijckheid” heeft binnen zo’n 60 zitplaatsen, een gezellige grote bar, volledig ingerichte open keuken met alle benodigde apparatuur, een spoelkeuken en uiteraard moderne dames- en herentoiletten. Er is afzonderlijke ruime opslagruimte. De grote voor de gasten zichtbare open keuken is voorzien van alle nodige apparatuur om aangenaam te kunnen werken. Aan de voorzijde van de bistro is het gezellige terras gerealiseerd met zo’n 20 zitplaatsen.

Er is een volledige horeca vergunning en de openingstijden zijn door een nieuwe ondernemer naar eigen inzicht aan te passen. Er is meer dan voldoende betaalde parkeerruimte in de nabijheid van de Bistro.

Een sleutelklaar bedrijf met een hoge gezonde omzet, een redelijke huurprijs voor een dergelijke locatie, en nog volop mogelijkheden de omzet fors te laten groeien.

Er zijn geen verplichtingen met leveranciers en aanvaarding op korte termijn mogelijk.