Schitterende Koffiezaak met Lunchroom in Oost-Nederland

Koffie en Lunchroom ”Zavor Coffee Experience”

Langestraat 47A in 7511HB Enschede

 

Bedrijfstype: Koffie en Lunchroom

Regio:  Overijssel

Ligging:  Centrum Enschede

Inventaris:  Op aanvraag

Maandelijkse huur: € 1.977,00 excl. BTW (incl. gas en water)

 

I.v.m. omstandigheden in discrete verkoop ter overname aangeboden, op zeer goede locatie op steenworp afstand van de Grote Markt midden in het centrum van Enschede, de inventaris, exploitatie en de franchiserechten van koffiezaak met lunchroom “Zavor Coffee Experience”

 

Zavor Coffee Experience is een begrip in deze stad en omstreken en is gevestigd in een zeer mooi ruim bedrijfspand van zo’n 180 m2 inclusief een ruime keuken en magazijn en gelegen midden in het centrum. De openingstijden zijn van 09.30 uur tot 18.00 uur. De zaak is sfeervol, luxe, warm en efficiënt ingericht. Alle inventaris is z.g.a.n. en van een voortreffelijke kwaliteit.

 

Smaak en kwaliteit staan bij Zavor Coffee Experience zeer hoog in het vaandel. Sinds de oprichting van de onderhavige franchise organisatie is de keten een smaakmaker in Nederland met koffie, lunch en verrassende andere gerechten. Smaak, kwaliteit en een snelle en een goede service; dat is waar de franchisenemer van deze keten voor dient te staan. Het hele concept is daar dan ook op gericht. De organisatie is een jonge, goed onderbouwde en nog groeiende onderneming, die jou als franchisenemer een ijzersterk toekomstperspectief biedt.

 

Als franchise ondernemer ben je uiteraard gewoon eigenaar van je eigen zaak, maar profiteert je van alle voordelen van de keten, zoals o.a. de handelsnaam (en dus de naamsbekendheid) de knowhow, de zakelijke en technische methoden, de commerciële en technische ondersteuning, de marketing, de gezamenlijke inkoop, de werkwijze en andere zaken die eigendom zijn van de franchisegever.

 

Zavor Coffee Experience is een fantastisch bedrijf met een grote moderne inrichting en inventaris. De zeer moderne complete keuken is voorzien van moderne z.g.a.n. apparatuur en uiteraard staan hygiëne en reinheid bij deze keuken en de rest van de zaak op de 1e plaats, hetgeen bij binnenkomst dan ook onmiddellijk opvalt. En natuurlijk zijn er gescheiden moderne dames- en herentoiletten.

 

Er is in de binnenstad van Enschede is meer dan voldoende betaalde parkeergelegenheid.

 

Een sleutelklaar bedrijf met een gezonde basisomzet, een redelijke huurprijs voor een stadscentrum en ook nog volop mogelijkheden om de omzet fors te laten groeien.

 

Vraagprijs is op aanvraag.

 

Zonder contanten is het onnodig om te reflecteren, eventueel kan deelfinanciering tot de mogelijkheden behoren

 

Aanvaarding in overleg na goedkeuring door de franchise organisatie

 

Voor nadere informatie en vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met de Twentse Horeca.nl:

Telefoon  06-53931329.