Restaurant In Duitsland nabij Nordhorn / Oldenzaal

Bedrijfstype: Restaurant / Zalencentrum
Regio: Overijssel/Duitsland
Ligging : Grens Duitsland/Nederland
Vestigingsplaats: In Duitsland nabij Nordhorn / Oldenzaal
Inventaris / Exploitatie: Op aanvraag
Omzet: Zeer goede omzet op aanvraag

I.v.m. omstandigheden met enige discretie ter overname aangeboden op een zeer goed locatie, nabij aan een doorgaande weg, zeer dicht bij Oldenzaal en Nordhorn, een zeer groot horecapand met restaurant, grote zaal, volledig woonhuis, volledige inventaris, de exploitatie en de goodwill. Het geheel licht op een steenworp afstand van de Nederlandse grens nabij Oldenzaal en Nordhorn. Het geheel is enkel en alleen te koop.

Het restaurant met grote zaal is gelegen op een eigen grondstuk van zo’n 2600 m2 en het geheel heeft een inhoud van ongeveer 3500m3. Het drukke restaurant is al meer dan 40 jaar een begrip in het Duitse en het Nederlandse grensgebied. Het restaurant heeft een uitstekende keuken en het is altijd volgeboekt.

Het zeer gezellige en smaakvol ingerichte restaurant heeft een mooie ingerichte bar en biedt plaats aan ongeveer 80 gasten. De grote zaal heeft een eigen grote bar en heeft zo’n 300 zitplaatsen. Aan de buitenzijde zijn gezellige en landelijke terrassen ingericht met maar liefs 50 zitplaatsen en mooie parasols. Voor de kinderen is er een mooie kindvriendelijke speeltuin.

Het Restaurant heeft een grote keuken, voorzien van alle mogelijke moderne keukenapparatuur, een grote koel- en vriescel, ruim magazijn en een groot kantoor. Verder is het restaurant geheel onderkelderd, welke kelder is verdeeld in meerdere ruimten. En er zijn natuurlijke keurige moderne afzonderlijke ruime dames- en herentoiletgelegenheden.
Er is meer dan voldoende eigen parkeergelegenheid bij het restaurant.

Boven het restaurant is een complete ruime woning met eigen opgang. De woning is voorzien van een grote woonkamer, keuken, 5 slaapkamers, badkamer en toilet.

Een sleutelklaar bedrijf met een zeer goede omzet, een redelijke koopprijs voor deze schitterende locatie en ook nog volop mogelijkheden om de omzet fors te laten groeien.

Het geheel is in principe alleen te koop en de totale koopprijs is op aanvraag. Deelfinanciering kan tot de mogelijkheden behoren.

Aanvaarding in overleg.

Bomen