VERKOCHT Cafetaria Frietstation op toplocatie in Almelo

VERKOCHT Cafetaria / Snackbar Frietstation
Anemoonstraat 1 in 7601CV Almelo


Bedrijfstype:
Cafetaria / Snackbar
Regio: Overijssel
Ligging: Treinstation NS De Riet
Vestigingsplaats: Almelo

VERKOCHT het ter overname aangeboden op een perfecte locatie midden in de woonwijk De Riet en op het N.S. Station De Riet in Almelo, deze unieke en prachtige cafetaria / snackbar “Frietstation”.  

Deze zeer fraai ingerichte cafetaria van circa 100 m² ligt echt op een toplocatie het N.S. Station De Riet in Almelo nabij het prachtige Louise van Haaftenplantsoen. Het is een zeer drukke omgeving, dat elke dag en het hele jaar door zeer druk wordt bezocht. De zaak is sfeervol en warm ingericht en beschikt over een z.g.a.n. moderne grote open keuken.

Cafetaria / Snackbar Frietstation heeft in totaal zo’n 29 zitplaatsen met een zeer moderne open keuken, een magazijn, ruime koel- en vriescel en moderne afzonderlijke dames- en herentoiletten. De ruime open keuken is voorzien van alle nodige z.g.a.n. professionele apparatuur.

De openingstijden zijn momenteel van dinsdag tot en met zondag 11.00 tot 20.00 uur.

Een sleutelklaar bedrijf met een volledige complete inventaris voor een redelijke overnameprijs en een zeer redelijke huurprijs voor deze zeer goede locatie en volop mogelijkheden om een forse omzet te realiseren. Een unieke kans voor enthousiaste horecaondernemer of ondernemerskoppel om hier een gezonde toekomst op te bouwen.

Aanvaarding op korte termijn mogelijk en deelfinanciering kan tot de mogelijkheden behoren.