Café/Bar Santé op A1 locatie centrum Enschede

Café Santé, Bolwerkstraat 5, 7511GP Enschede

Bedrijfstype: Café / Bar
Regio: Oost Nederland
Ligging: Centrum, A1 locatie
Vestigingsplaats: Enschede
Inventaris / exploitatie: Op aanvraag
Maandelijkse huur: Op aanvraag

Ter overname aangeboden op een top A1 locatie midden in het centrum van het oergezellige en altijd drukke en bruisende uitgaansstad Enschede het alom bekende en zeer gezellige Café/Bar Santé. Het geheel verkeerd in een zeer goede staat van onderhoud en heeft een geweldige gezellige en mooie inventaris. Zeer compleet uitgerust café. Het café is 6 dagen per week geopend van 20.00 uur tot 04.00 uur ‘s-nachts en zaterdags tot 05.00 uur. Café/Bar Santé heeft een hele goede reputatie en een hoge omzet.

Café/Bar Santé heeft een vloeroppervlakte van zo’n 85 m2 en nog zo’n 40 zitplaatsen. Er is meer dan voldoende magazijnruimte zowel binnen als in een grote berging aan de achterzijde van het pand. Er is een gezellige grote, mooie en compleet ingericht bar en ruimte voor o.a. livemuziek c.q. andere doeleinden. Het café beschikt over alle mogelijke moderne licht- en geluidsapparatuur. Uiteraard zijn er keurige gescheiden dames- en heren toiletgelegenheden aanwezig. Café/Bar Santé is recentelijk voorzien van compleet nieuwe elektra en uitgerust met een modern camerasysteem.

Aan de voorzijde is het gezellige grote terras met grote elektrisch bedienbare markies met heaters voor de koudere momenten. De markies is recentelijk voorzien van een nieuw all- weather doek. Op het terras van zo’n 30 m2 staan 7 hoge tafel met 21 krukken.

Een unieke kans voor een enthousiaste horecaondernemer of horecakoppel om hier een gezonde toekomst te hebben. Al met al een zeer compleet sleutelklaar bedrijf met een hoge omzet, een hele redelijke huurprijs voor een dergelijke A1 locatie.

Zonder contanten is het onnodig om te reflecteren.

Aanvaarding in overleg.