VERKOCHT Café / Kegelhuis en Biljartcentrum Kolk in Enschede

VERKOCHT 

Café / Kegelhuis / Biljartcentrum ”Kolk”
Oosterstraat 136, 7531TL Enschede

Bedrijfstype: Café / Kegelhuis / Biljartcentrum
Regio: Overijssel
Ligging: Woonwijk
Vestigingsplaats: Enschede
Oppervlakte: Ongeveer 280 m2 excl. magazijn en keuken en toiletgroepen

VERKOCHT op een zeer goede locatie midden tussen de woonwijken ’t Ribbelt -  Ribbelerbrink en Velve - Lindenhof in Enschede het al sinds 81 jaar alom zeer bekende en bijzonder gezellige Café / Kegelhuis / Biljartcentrum ”Kolk” met diverse biljartteams en kegelclubs. Het geheel verkeerd in een goede staat van onderhoud en heeft een goede volledige en goed onderhouden inventaris. Zeer compleet uitgerust café. Café / Kegelhuis en Biljartcentrum ”Kolk” is 7 dagen per week geopend van 17.00 uur ’s tot 02.00 uur en uiteraard op afspraak voor evenementen en/of partijen.

Café / Biljartcentrum ”Kolk” heeft een vloeroppervlakte van zo’n 120 m2, een zeer grote en mooi compleet ingerichte bar, een ruim biljartgedeelte met 2 wedstrijd biljarts, een afzonderlijke rookruimte met speelautomaat en een kelder met biertanks. Het kegelhuis heeft een oppervlakte van 160 m2, 2 moderne nog nieuwe kegelbanen met elektronische scoreborden, een spelersruimte en een afzonderlijke buffetruimte voor bijv. partijtjes. Het geheel beschikt over moderne licht- en geluidsapparatuur en het café en het kegelhuis hebben elk een afzonderlijke toiletgroep voor dames en heren, Er is een ruime keuken met apparatuur en er is meer dan voldoende magazijnruimte en afzonderlijke ruime koel- en vriescellen.

Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid om en in de nabijheid van het café.

Een unieke kans voor enthousiaste horecaondernemers of horecakoppel om hier een gezonde toekomst op te bouwen. Al met al een sleutelklaar bedrijf met een zeer gezonde basisomzet, een redelijke huurprijs voor een dergelijke locatie en ook volop mogelijkheden om de omzet fors te laten groeien. Het geheel is brouwerijvrij.

Boven het Café / Kegelhuis / Biljartcentrum ”Kolk” is een ruim volledige bovenwoning gelegen met 2 verdiepingen en afzonderlijke ingang. Indeling: overloop; ruime woonkamer (ca.30m²); keuken (ca.20m²) met toegang naar het dakterras; 2 slaapkamers (ca.16m²/17m²); badkamer (ca.10m²) met wastafel(meubel), toilet, ligbad en douchecabine; wasruimte, via vaste trap naar overloop 2e verdieping met toegang naar extra slaapkamer (ca.18m²) en ruime bergzolder.  De bovenwoning kan eventueel afzonderlijk worden gehuurd.

Het totale onroerend goed van Café, Kegelhuis en Biljartcentrum met volledige bovenwoning en een totale oppervlakte van zo’n 385 m2 is eventueel

DIT OBJECT IS VERKOCHT