Café / Eetcafé De Nar midden in centrum Hengelo Ov

Café / Eetcafé ”De Nar”
Nieuwstraat 45 te 7551CT Hengelo Ov

Bedrijfstype: Café / Eetcafé
Regio: Overijssel
Ligging: Midden in centrum
Vestigingsplaats: Hengelo Ov

Ter overname op een zeer goede locatie midden in het centrum van Hengelo Ov het zeer bekende en bijzonder gezellige Café / Eetcafé ”De Nar”. Het geheel verkeerd in een zeer goede staat van onderhoud en heeft een goed volledige en zeer goed onderhouden inventaris. Zeer compleet uitgerust café. Café / Eetcafé ”De Nar” heeft een volledige vergunning voor 7 dagen per week tot 04.00 uur ’s nachts en op zaterdag tot 06.00 uur.

Café / Eetcafé ”De Nar” heeft een vloeroppervlakte van zo’n 80 m2, heeft 30 zitplaatsen en biedt totaal plaats aan wel 100 personen. Er is een zeer grote en compleet ingerichte bar en een speciale plaats voor o.a. livemuziek c.q. andere doeleinden. Het café beschikt over alle mogelijke moderne licht- en geluidsapparatuur. Verder zijn er keurige toiletruimten voor dames en heren, een magazijn en een compleet ingerichte keuken.

Het geheel is centraal gelegen midden in het bijzondere gezellige en zeer drukke uitgaanscentrum van Hengelo Ov. Aan de voorzijde het gezellige terras met zo’n 20 zitplaatsen. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid om en in de nabijheid van het café.

Een unieke kans voor een enthousiaste horecaondernemer om hier een gezonde toekomst op te bouwen. Al met al een sleutelklaar bedrijf met een gezonde basisomzet, een redelijke huurprijs voor een dergelijke locatie en ook volop mogelijkheden om de omzet fors te laten groeien.