Bezorgservice Broodje Nu in Enschede


BEZORGSERVICE BROODJE NU

Bedrijfstype:   Bezorgservice
Regio:   Overijssel
Vestigingsplaats:   7513GA Enschede
Adres:   Getfertsingel 47
Inventaris / Goodwill:   Op aanvraag
Maandelijkse huur:   € 750,00

Ter overname aangeboden, op goede locatie in Enschede, de inventaris, goodwill en exploitatie van de bezorgservice      Broodje Nu, in 2017 uitgeroepen tot beste bezorgservice van Thuisbezorg.nl.

Broodje Nu is een begrip in Enschede en is gevestigd in een goed pand aan de Getfertsingel in Enschede. De bezorgtijden liggen variabel tussen 09.30 uur en 14.00 uur. Uiteraard kan de nieuwe ondernemer deze tijden aanpassen c.q. uitbreiden. Broodje Nu verricht alleen bezorgingen. Daarvoor zijn er 1 auto, 2 z.g.a.n. scooters en 2 nieuwe elektrische fietsen ter beschikking.

Bij Broodje Nu staat smaak en kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Sinds haar oprichting is Broodje Nu een toonaangevende bezorgservice in Enschede op het gebied van vers belegde warme of koude broodjes, gegratineerde broodjes, salades en yoghurt. Smaak, kwaliteit en een snelle en goede bezorgservice; dat is waar Broodje Nu voor staat. En uiteraard staat het een nieuwe ondernemers vrij om zijn menukaart verder uit te breiden.

Broodje Nu is een modern bedrijf met een goede inrichting en inventaris. Broodje Nu heeft een complete volledig goed ingerichte keuken. Ook hygiëne en reinheid staan bij deze keuken op de 1e plaats.

Een sleutelklaar bedrijf met een gezonde basisomzet, een redelijke huurprijs en ook nog volop mogelijkheden om de omzet fors te laten groeien.

Vraagprijs is op aanvraag. Zonder contanten is het onnodig om te reflecteren. Eventuele deelfinanciering zou tot de mogelijkheden kunnen zijn.

Aanvaarding in overleg.